Verloop drukkerij heeft alle disciplines in huis

Magazine / CSG De Lage Waard

Case Verloop drukkerij heeft alle disciplines in huis

Magazine / CSG De Lage Waard Papendrecht 

De Lage Waard is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo, havo en vwo met twee locaties in Papendrecht. Voor deze school ontwikkelde Verloop drukkerij een magazine met een mix van foto’s en verhalen voor potentiële nieuwe leerlingen. We verzorgden het totale traject: van contentcreatie tot en met het drukken. De school bepaalde zelf de inhoud. 

Damaris Everaarts, staffunctionaris van CSG De Lage Waard: “We wilden onze opleidingen onder de aandacht brengen bij leerlingen van groep 8 en hun ouders. Tijdens de schoolmarkten en het Open Huis én tijdens onze DLW experience, waar onze basisschoolleerlingen zich oriënteren op de overstap naar het voortgezet onderwijs. Om alle pluspunten van onze school goed op de kaart te zetten, wilden we graag een aansprekend magazine. Het proces met Verloop drukkerij verliep heel soepel. Dat kwam omdat Verloop alle disciplines in huis heeft: de tekstschrijver en de fotograaf, de opmaak en het drukken. Hierdoor konden we snel schakelen. Dat scheelde veel tijd in de productie. We zijn blij met het nieuwe magazine. Zowel de kinderen als de ouders reageren positief.” 

- Damaris Everaarts, staffunctionaris van CSG De Lage Waard

Geeft u een magazine uit? We vormgeven en drukken dit voor u; in elke gewenste oplage en in elk formaat. En desgewenst met postverzending.

Magazines