NVBS magazine: "Verloop is een deskundige partner"

Magazine / NVBS

Gerrit Nieuwenhuis, hoofdredacteur van ‘Op de rails’ heeft net weer een sessie bij Verloop achter de rug. Het maandblad van de vereniging NVBS is in de eindfase van een restyling van het magazine bij Verloop drukkerij. Het resultaat van de intensieve samenwerking ligt in proefvorm op tafel. Gerrit: “Het was een heel proces, maar het resultaat mag er zijn! Uitstekend.”

Case NVBS magazine:

De samenwerking tussen NVBS en Verloop kent een lange geschiedenis. De vereniging heeft zo’n vijftien jaar geleden voor Verloop gekozen vanwege het totaalpakket aan diensten. “Bij Verloop laten we de vormgeving, nu de restyling, het drukken en de verzending doen. Dat is voor ons echt ideaal, vooral de verzending neemt ons veel werk uit handen.”

Gerrit wordt bij Verloop naar tevredenheid geholpen met het magazine. “Petra begeleidt het hele proces en is altijd makkelijk te bereiken. Ze is echt deskundige op het gebied van magazines, dat merken we. Ze bedenkt altijd wel een oplossing.” Gerrit vertelt dat door opvolging van de tips van Verloop het abonneeaantal nog steeds groeit. Ook is er op aanbeveling van Verloop een geslaagde ledendag georganiseerd. 

Ook over de vormgeving is Gerrit tevreden. “Bij Wynfrith heb ik hetzelfde gevoel als bij Petra, die denkt ook echt mee.” Gerrit en zijn collega-redactieleden zijn tevreden over de deskundigheid van Verloop.

“We evalueren elk jaar: blijven we bij Verloop of kiezen we voor iets anders? In de afgelopen vijftien jaar is de keuze steeds op Verloop gevallen. Het is een degelijk bedrijf en een betrouwbare partner. Daarnaast is de prijs ook gewoon goed en is het ideaal dat de verzending van ons magazine door hen geregeld wordt. Neehoor, niets te klagen. Mijn complimenten.”

Ook gebruikmaken van de deskundigheid van één van onze klantmanagers? Petra en haar collega's staan graag voor u klaar. Neem contact op!

Contact