Magazines

Geeft u een magazine uit? We drukken dit graag voor u. In de oplage die u wenst en inclusief postverzending. We doen dit voor tientallen opdrachtgevers door heel Nederland: bedrijven, organisaties, stichtingen en verenigingen. En dat aantal blijft groeien.

Vormgeving van uw magazine

Hoe moet uw magazine eruitzien? Welke sfeer moet het uitstralen? En wat moet het teweegbrengen bij de lezers? Laat ook het ontwerpen en vormgeven gerust over aan onze ontwerpstudio. Onze vormgevers en dtp’s doen dit met kennis, ervaring en zorg. En met betrokkenheid voor u als opdrachtgever. 

Meedenken over bladformule, tekst en beeld

Hoe zorgt u voor een magazine met een kwalitatief goede inhoud? Een tijdschrift dat aansluit bij uw doelstellingen en kan rekenen op enthousiasme onder uw lezers? We denken graag met u mee! Schakel ons gerust in voor een brainstormsessie over de bladformule en over de concrete vertaling naar rubrieken, teksten en beelden. Waarom we dit doen? Omdat we ons graag écht betrokken voelen. Samen kansen benutten, daar houden we van. 

Grafische afwerking voor vaart en controle

We houden de vaart erin. Bovendien houden we graag de controle over de finale kwaliteit van uw drukwerk. Daarom verzorgen we ook de grafische afwerking in eigen huis. Zoals binden, nieten, vouwen en snijden. Ook het sealen van uw magazine verzorgen we in eigen huis. Alles onder controle dus.

Sealen en verzenden van uw magazines

Het verzenden van magazines is flink wat werk. Besteed dat gerust aan ons uit. We doen dit secuur en efficiënt met onze speciale inpakstraat. Deze machine is op maat voor ons gemaakt. Daarmee kunnen we ook meerdere magazines combineren en sealen, keurig op volgorde van adressen. Vervolgens bieden we de magazines voor u aan bij de postverzenders. Dat scheelt verzendkosten!

Offsetdrukwerk of digitaal drukwerk

Wat wordt de oplage van uw magazine: 500 of 50.000 exemplaren? Vertel het ons en we adviseren u over de meest geschikte drukmethode: offsetdruk of digitaal drukwerk. Het verschil? Dat is met het blote oog vrijwel niet zichtbaar. Dit dankzij de meest moderne printapparatuur.

Efficiënt productieproces, levering volgens planning

Uw magazine valt beslist op de juiste datum bij uw lezers op de mat. Zowel ons machinepark als ons werkproces zijn namelijk optimaal ingericht voor het drukken, grafisch afwerken en verzenden van magazines. Snelheid en perfectie gaan hand in hand. Bovendien zijn we flexibel in de uitvoering. Wenst u een insteker? Een responsverhogende plakkaart? Een speciale omslag? Alles kan!

Van gedachte wisselen over uw magazine?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verkoopmedewerkers. Zij vertellen alles over de mogelijkheden voor u op het gebied van magazines.

Neem contact met ons op