Snel schakelen met Verloop drukkerij

Huisstijl / Sime Darby

Onlangs verzorgden we het drukwerk van Sime Darby Oils Zwijndrecht Refinery. Dit vanwege een naams­­-veran­dering. De klant bleek “blij verrast”.

Case Snel schakelen met Verloop drukkerij

We zijn heel tevreden over de professionaliteit van werken

"Verloop drukkerij heeft ons blij verrast met het vertalen van onze nieuwe huisstijl naar de opmaak van het drukwerk. Bovendien leverden ze het drukwerk snel, nog voordat we de naam officieel in gebruik mochten nemen. We zijn heel tevreden over de professionaliteit van werken en de snelle levering van het drukwerk door Verloop drukkerij.”

- Ad Stok, Facility manager

“In 1913 begonnen de heren Jurgens en Van Der Bergh een fabriek voor het verwerken van dierlijke en plantaardige oliën en vetten voor onder meer margarine en zeep. Later werd deze fabriek bekend onder de naam Unimills, onderdeel van Unilever. In 2001 werd Unimills onderdeel van de Sime Darby Group. 

Begin 2019 werd besloten om wereldwijd alle raffinaderijen te plaatsen onder een nieuwe groepsnaam: Sime Darby Oils. De nieuwe naam voor Unimills werd Sime Darby Oils Zwijndrecht Refinery. Alle interne en externe communicatie moest daarom worden aangepast. En snel ook, want de naamsverandering moest binnen twee weken zijn gerea­liseerd. Dat was niet alleen een uitdaging voor ons bedrijf, maar zeker ook voor onze leveranciers. Zoals Verloop drukkerij.

Behoefte aan een onderscheidende huisstijl voor uw bedrijf of organisatie, passend bij uw identiteit? Ontdek onze meerwaarde.

Huisstijl