Huisstijl

Behoefte aan een karaktervolle huisstijl voor uw bedrijf of organisatie? Laat dat gerust over aan de mensen van onze eigen ontwerpstudio. Onze vormgevers restylen en ontwikkelen vrijwel dagelijks huisstijlen en logo’s, voor opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren. We doen dit met kennis, zorg en betrokkenheid bij de klant. 

Versterking van de identiteit

Een goede huisstijl is veel meer dan onderscheidend. Een huisstijl moet passen bij de identiteit van uw bedrijf of organisatie. En beter nog: bijdragen aan versterking van die identiteit. Ze moet ook passen bij de markt en aantrekkelijk zijn voor uw doelgroepen.

Met kennis van organisatie, markten en doelgroepen

Een huisstijl ontwikkel je niet zomaar uit het niets. Daarom verdiepen we ons in uw organisatie, markten en doelgroepen. En we stellen vragen. Waar staat uw organisatie voor? Wat zijn de kernwaarden? Waar wilt u naartoe met uw organisatie? Hoe beter we dit weten, hoe maximaler het eindresultaat.

Uw huisstijl in drukwerk

U kunt ervan op aan dat de huisstijl die we voor u ontwikkelen, optimaal toepasbaar is in drukwerk. Immers, we zijn vormgevers van drukwerk. Vandaar onze eigen ontwerpstudio met vormgevers en dtp’ers. Dankzij de korte lijntjes met de drukkerij hanteren we een soepel proces van ontwerpen en drukken.

Vormgeving van huisstijldragers

We ontwerpen niet alleen uw huisstijl en logo, maar ook uw huisstijldragers. Denk aan enveloppen, briefpapier, visitekaartjes en With-compliment-cards, maar ook aan promotiemiddelen en magazines. Het resultaat is beslist optimaal. Want bij het ontwikkelen van de huisstijl denken wij al na over de toepassing.

Ook een huisstijl en logo laten ontwikkelen?

Neem vrijblijvend contact op met één van onze verkoopmedewerkers. Zij vertellen alles over de mogelijkheden voor u op het gebied van huisstijl.

Neem contact met ons op