Drie vragen aan Jan over de producten van JBGG en JesKlikt

Boeken / JBGG,JesKlikt

Klantmanager Jan is dik tevreden over het resultaat van de samenwerking met JesKlikt en JBGG. “Meedenken en adviseren, daar krijg ik energie van."

Case Drie vragen aan Jan over de producten van JBGG en JesKlikt

Drie vragen aan Jan over de planner en het prekenboekje die bij Verloop zijn gemaakt. 

Wat is er bijzonder aan deze producten?

We onderzoeken altijd grondig alle mogelijke bindwijzen, zodat we het beste resultaat kunnen leveren. Bij deze projecten is gekozen voor de spiraalbinding (of wiro-o binding), zodat de boekjes goed open blijven liggen. De planner is daarnaast bijzonder vanwege de combinatie van matlaminaat en goudfolie en het prekenboekje vanwege de functie: kinderen en jongeren nog meer betrekken bij de preek op zondag.

Waarom waren dit voor jou leuke klussen?

Het meedenken en adviseren, dat is echt gaaf aan dit soort trajecten. Als de klant je vertrouwt en we samen tot een resultaat komen waar we blij van worden. Het product moet passen bij de wens en behoefte van de eindgebruiker.

Wat was er speciaal aan deze samenwerkingen?

Bij het prekenboek hebben we ons echt verdiept in materialen en bindwijzen, om te komen tot een keuze die voor JBGG het beste was. We hebben verschillende opties besproken en doorgenomen en de uiteindelijke materialen en wire-o binding voldoen helemaal aan de eisen.

De planner is een product dat van A tot Z is bedacht door onze klant en met onze hulp tot leven gebracht. Super leuk om het eindproduct van haar creativiteit te maken en te horen dat het product nóg mooier is dan vooraf bedacht en gehoopt!

Jan en collega Petra staan ook graag voor jou klaar! Magazine, boek of iets anders ontwerpen en drukken? Jan en Petra helpen je met plezier!

Contact