Inge: “Ik hoef me nergens zorgen over te maken”

Magazine / AMC

Communicatieadviseur Inge Kerssens van Amsterdam UMC werkt met plezier samen met Verloop als partner voor het magazine Janus: “Het is voor mij echt zorgeloos. Ik hoef me er niet druk om te maken.”

Case Inge: “Ik hoef me nergens zorgen over te maken”

Janus

De samenwerking loopt al jaren, maar Inge is nu een jaar aan het werk in de rol van eindredacteur van Janus. Een populair-wetenschappelijk magazine van Amsterdam UMC. Een rol waar ze haar ei helemaal in kwijt kan: “Ik heb best wel veel regie, daar houd ik van. Als ik aan het werk ben voor het magazine mag ik lekker nieuwsgierig zijn, vragen stellen. Dat past me. Ik probeer ook altijd één of twee interviews zelf af te nemen.” 

Janus verschijnt vier keer per jaar. Rondom de verschijningsmomenten van magazine Janus, heeft Inge intensief contact met ontwerper Wynfrith. Wynfrith noemt ze “sowieso fantastisch.” De samenwerking met hem is voor haar een verademing. “Ik hoef er zelf niet echt achteraan. Wynfrith heeft het allemaal onder controle en houdt me goed op de hoogte. Het werk wordt me echt uit handen genomen.”

Fijne samenwerking

Het familiebedrijf Verloop omschrijft Inge ook als een plezierige partner op het gebied van magazines. Ze heeft geen klachten: “De samenwerking is fijn, de communicatie loopt goed en het drukken en leveren gaat eigenlijk ook altijd goed. Ik heb echt geen enkele klacht.”

Duurzaamheid

Amsterdam UMC denkt ook na over duurzaamheid, een onderwerp dat ook voor Verloop belangrijk is. In de afgelopen tijd is voor Amsterdam UMC een online magazine ontwikkeld, om het papierverbruik terug te dringen. Inge vertelt: “Het papieren magazine gaat nu alleen nog naar externen, intern wordt hij online verspreid en liggen er een aantal exemplaren ter inzage.”

Inge: “Ik krijg regelmatig aanbiedingen voor het maken van een magazine, maar ik zit helemaal goed zo. De samenwerking met Verloop is top. Ik zou niet anders willen!”

Ook sparren over je magazine? Dat kan. Wij staan graag voor je klaar. 

Neem contact op!