Opnieuw gecertificeerd voor kwaliteit & milieu

ISO certificering maakt aantoonbaar dat wij in staat zijn processen, producten en diensten continu te evalueren en te verbeteren. Wij maken de klant blij, gaan voor kwaliteit en zijn betrouwbaar. Processen en structuren worden voor de gehele organisatie inzichtelijk. Dit vergroot de betrokkenheid van medewerkers en is uiteindelijk bevorderlijk voor de werksfeer.

Case Opnieuw gecertificeerd voor kwaliteit & milieu

Kwaliteit (ISO:9001)

De basis van het kwaliteitssysteem is de contextanalyse. Die bestaat uit een stakeholder- en risicoanalyse. Met het uitvoeren van de stakeholderanalyse breng je in kaart welke belanghebbenden je organisatie heeft. Bijvoorbeeld medewerkers, leveranciers en klanten. Met de risicoanalyse breng je de risico’s per proces in kaart. Vervolgens beschrijven we de processen. Zijn er hoge risico’s binnen een proces? Dan worden er werkinstructies opgesteld. Dit alles heeft een positief effect op de kwaliteit van onze dienstverlening en producten.

Milieu (ISO:14001)

Aan de hand van dit managamentsysteem stellen we vast wat de milieuprestaties van de organisatie zijn en de doelstellingen om die te verbeteren. Er wordt een milieubeleid opgesteld en we verkrijgen inzicht in de milieubelasting van extern geleverde producten en diensten. Verloop drukkerij hecht waarde aan een duurzame toekomst en investeert naast dit project onder andere in bomen.


Stel uw vraag