Verloop drukkerij is gecertificeerd voor de nieuwste versie van ISO 12647-2

Verloop drukkerij is gecertificeerd voor de nieuwste versie van ISO 12647-2, namelijk versie 2013. Wij zorgen er voor dat we onze processen goed onder controle hebben, dit certificaat is daar de beloning van. Wij zijn trots dat dit het resultaat is!

Case Verloop drukkerij is gecertificeerd voor de nieuwste versie van ISO 12647-2

Wat schiet u er mee op?

Iedere klant wil een perfecte (kleur)kwaliteit, die voorspelbaar en consistent is en dit met een zeer korte doorlooptijd. Door te investeren in nieuwe technologie kunnen wij deze productiviteitsvraag beantwoorden. Maar ook met het toepassen van de standaard ISO 12647-2-standaard kunnen wij bevredigende resultaten behalen. Met behulp van de ISO 12647-2-standaard kunnen wij efficiënter produceren: minder faalkosten, minder inschiet en een betere overeenkomst van de proef ten opzichte van het drukwerk. Dit certificaat garandeert kwaliteit door het gehele proces. Het ISO 12647-2 certificaat garandeert kleurvoorspelbaarheid, kleurvastheid, scherpte en diepte van het drukwerk, ook bij het herdrukken maanden later. De norm eist dat kleuren geijkt worden met internationale standaarden, waardoor kleurgarantie gegeven kan worden. 

Milieu

Drukken met een ISO 12647-2 is beter voor het milieu: minder inschiet-verbruik (en daarmee dus ook minder afval), minder inkt- en minder energieverbruik.