Gecertificeerd voor de nieuwste versie van 12647-2

Met een positief resultaat certificeert Verloop drukkerij zich in 2019 opnieuw voor de internationale standaard 12647-2:2013. Dit betekent dat we de kleuren op voorspelbare wijze door onze productie loodsen. Dat biedt u de zekerheid van optimaal drukwerk met – zoals we dat noemen – voorspelbare kwaliteit.

Case Gecertificeerd voor de nieuwste versie van 12647-2

Wat schiet u er mee op?

Iedere klant wil een perfecte (kleur)kwaliteit, die voorspelbaar en consistent is en dit met een zeer korte doorlooptijd. Door te investeren in nieuwe technologie kunnen wij deze productiviteitsvraag beantwoorden. Maar ook met het toepassen van de standaard ISO 12647-2-standaard kunnen wij bevredigende resultaten behalen. Met behulp van de ISO 12647-2-standaard kunnen wij efficiënter produceren: minder faalkosten, minder inschiet en een betere overeenkomst van de proef ten opzichte van het drukwerk. Dit certificaat garandeert kwaliteit door het gehele proces. Het ISO 12647-2 certificaat garandeert kleurvoorspelbaarheid, kleurvastheid, scherpte en diepte van het drukwerk, ook bij het herdrukken maanden later. De norm eist dat kleuren geijkt worden met internationale standaarden, waardoor kleurgarantie gegeven kan worden. 

Milieu

Drukken met een ISO 12647-2 is beter voor het milieu: minder inschiet-verbruik (en daarmee dus ook minder afval), minder inkt- en minder energieverbruik.