CO2 neutraal drukwerk produceren

Draag ook bij aan een gezond milieu door uw drukwerk CO2 neutraal te laten produceren. Met deze nieuwe samenwerking met Trees for All zorgen wij er voor dat de CO2 uitstoot van ons drukwerk volledig wordt gecompenseerd door middel van bomen en bos in Bolivia.

Case CO2 neutraal drukwerk produceren

Uw drukwerk levert bomen op! Voor iedere opdracht die gedrukt wordt bij Verloop drukkerij worden nieuwe bomen geplant. Wij investeren in projecten van Trees for all om de CO2-voetafdruk die onstaat bij het realiseren van uw drukwerk te compenseren.

1. Bereken

Wij berekenen de CO2-voetafdruk van uw drukwerk. De grootte wordt bepaald door onze verantwoorde manier van produceren en de gebruikte grondstoffen voor uw drukwerk. Wij zijn door ClimateCalc gecertificeerd om deze berekening te maken.

2. Compenseer

Investeer samen met ons in projecten van Trees for all. Hiermee kunt u de CO2-voetafdruk van uw drukwerk compenseren. De projecten waarin wij investeren hebben het Gold Standard label. Organisaties als het World Wildlife Fund (WWF) beoordelen of projecten hiervoor in aanmerking komen. 

3. Claim 

Maak kenbaar aan uw relaties dat de CO2voetafdruk van uw drukwerk is gecompenseerd. Door middel van een label van Trees for all dat verwijst naar de projecten waarin u heeft geïnvesteerd, laat u zien hoe u maatschappelijk verantwoord onderneemt. 

Bestel nu