MVO

Als drukkers hebben we een verantwoordelijkheid voor mens en natuur. We maken daarom actief werk van maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Erkend leerbedrijf

Wij vinden het belangrijk dat jonge mensen zich kunnen ontwikkelen en kansen krijgen op de arbeidsmarkt. We steken dan ook graag tijd en energie in het opleiden van jong talent. Daarom zijn we erkend leerbedrijf.

Betrokken bij Woord en Daad

We beschouwen het als onze medeverantwoordelijkheid om te strijden tegen armoede in de wereld. Vandaar onze betrokkenheid bij Stichting Woord en Daad. Deze organisatie komt vanuit Bijbels perspectief op voor de belangen van de allerarmsten. Via Woord en Daad ondersteunen we vijf sponsorkinderen in diverse derdewereldlanden.

Ook als lid van RegioOndernemers zijn we betrokken bij Woord en Daad. Jaarlijks steunen we een specifiek project.

Oog voor het milieu

We zijn continu bezig om onze bedrijfsactiviteiten nog schoner en milieuvriendelijker te maken. Lees meer over duurzaamheid en de impact van ons bedrijfsbos.

In 2023 investeerde Verloop drukkerij in zonnepanelen om zo een deel van het stroomverbruik 100% groen te krijgen en haar CO2-footprint aanzienlijk te verlagen. Bekijk hier hoe dit zonnepark er uit ziet.