Parttime productiemedewerker

Verloop drukkerij is een familiebedrijf dat al meer dan 95 jaar bestaat. We combineren het goede van de traditie met de kracht van innovatie. We investeren voortdurend ingeavanceerde machines, slimme productiemethodes en nieuwe diensten. Beter, efficiƫnter, voordeliger. Het heeft ons gemaakt tot wie we nu zijn: een vitale, moderne drukkerij met oog voor communicatie. Een specialist in advies, vormgeving, drukwerk en verzending. Van onder meer magazines, promotie(middelen), huisstijlen en boeken.

Productiemedewerker gezocht!

Voor onze distributieafdeling zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je hoofdtaak is het ordenen en sorteren van gesealde magazines en tijdschriften. Daarnaast is er de mogelijkheid dat je wordt ingezet voor allerlei hand- en spandiensten binnen de afdeling nabewerking. Je krijgt een flexibel contract waarbij we voor gemiddeld twee dagen per week een beroep op je doen. Het is wenselijk dat je op maandag, woensdag en donderdag  beschikbaar bent. Daarnaast kan in drukke perioden ook op dinsdag en vrijdag een beroep op je worden gedaan. 

Functieomschrijving


Als distributie medewerker ben je flexibel en kan je een selectie maken uit pakketten die op gepaste snelheid op een lopende band worden aangeleverd. Je bent secuur en weet van
aanpakken. Je kan in een team werken en hebt een positieve werkhouding.

Zie jij jezelf als onze productiemedewerker?


Mail dan  je motivatiebrief en CV naar Gertjan Kleinbloesem via gkleinbloesem@verloop.nl. Voor vragen kun je hem bereiken via 078-6912899.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer