Boeken

Plannen voor een boek voor uw vereniging, stichting of kerk? Daar komt veel bij kijken. Verloop drukkerij ondersteunt u graag: van idee tot drukwerk. We denken volledig met u mee. Met als doel: het best mogelijke resultaat.

Concept en indeling van uw boek

Waarschijnlijk bent u al begonnen met het concept en de indeling. Komt u daar zelf niet uit en wilt u daar graag over sparren? We delen graag onze kennis en ervaring. Tijdens een brainstormsessie zetten we gezamenlijk een goede basis neer. Zodat u verder kunt met teksten en foto’s. En wij de benodigde achtergrondinformatie hebben om de vormgeving te verzorgen.

Uw boek laten drukken

We zijn ervaren boekdrukkers. We doen dit al zolang onze drukkerij bestaat. Samen bepalen we de uitvoering, op basis van uw wensen en mogelijkheden. We adviseren u over omslag (hardcover of paperback), schutbladen en papiersoort. Over een afwerking met of zonder kapitaalband en leeslint. De omslag kunnen we afwerken met mat- of glanslaminaat en met spot UV-lak.

Een boek in kleine oplage

We drukken zowel kleine als grote oplagen. Afhankelijk van die oplage adviseren we offsetdrukken of digitaal drukken.

Uw boek met ISBN-nummer

Verloop drukkerij is geregistreerd als uitgever. Het voordeel is, dat we uw boek kunnen voorzien van een ISBN-nummer. Wilt u dat elke boekhandel in Nederland uw boek kan inkopen? Ook dat kunnen we regelen.

Laat ook uw boek drukken bij Verloop drukkerij

Neem vrijblijvend contact op met één van onze verkoopmedewerkers. Zij vertellen alles over de mogelijkheden voor u op het gebied van boeken.

Neem contact met ons op