Verfrissend digitaal magazine voor tanteLouise | Verloop drukkerij

Magazine / tanteLouise

Case Verfrissend digitaal magazine voor tanteLouise | Verloop drukkerij

Verfrissend digitaal magazine voor tanteLouise

TanteLouise is geen doorsnee zorginstelling. Een tikkeltje eigenzinnig zelfs. En daar zijn ze trots op. De zorg wordt complexer, de financiële druk is groot. Dat vraagt om een flexibele organisatie met ruimte voor creativiteit en durf. Tante wil dat verschil maken, met frisse ideeën en verrassende oplossingen. Door anders te kijken naar hetzelfde. Onlangs verzorgde Verloop drukkerij een bijzonder project: een verfrissend en modern digitaal magazine: ‘tantes boekenplank’.

Een eigen magazine, net als Linda en Wendy! In dit magazine, dat minstens vier keer per jaar verschijnt, praat tante je in woord en beeld bij over actuele ontwikkelingen binnen de eigen organisatie. Samen met Verloop drukkerij heeft tante dit weten te realiseren. Onlangs kon met trots ‘tantes boekenplank’ worden gepresenteerd: www.tantesboekenplank.nl.

Tantes magazine geeft vooral een gezicht aan al die mensen – bijzonder gewoon en gewoon bijzonder – die tanteLouise maken tot wat zij is. Van muzikale mantelzorger tot vrolijke vakantiekracht. Van innovatieve beleidsmedewerker tot kunstzinnige kok of kleinzoon. Samen vertellen zij ‘ons’ verhaal. Zijn we nu klaar? Nee, natuurlijk niet! Tantes magazine is een zoektocht. Een ontdekkingsreis, waarin we ons wagen op onbekend terrein. Eerlijk is eerlijk: er gaat heus weleens wat mis en sommige dingen kunnen vast beter. Samen met de neven en nichten bij Verloop drukkerij stappen we voort, ontwikkelen we door, proberen we nieuwe dingen uit… Waarom? Omdat de wereld niet stil staat en wij ook niet. Dat is toch genieten!

- Marc Molenaars en Martine Roozen, team Marketing en Communicatie, tanteLouise -

www.tantelouise.nl 

Wij denken graag mee over een juiste toepassing van uw online magazine en geven u passend advies over de contentstrategie.

Bekijk