Wat we doen

Vormgeven, drukken en verzenden… We hebben alles in huis om uw drukwerk te realiseren. Ontdek wat we doen. 
 • Vormgeving

  Folders en flyers. Magazines en boeken. Enveloppen en briefpapier. We verzorgen graag de vormgeving. Dit doen we in onze eigen ontwerpstudio. Onze vormgevers ontwikkelen ook huisstijlen en logo’s.

 • Fotografie

  Beelden leveren een grote bijdrage aan uw product, sterker nog; een goede foto verteld uw verhaal. Alle ondersteunende elementen van de vormgeving versterken dit en zorgen voor een juiste balans tussen beeld en tekst.

 • Drukwerk

  Flyers, folders, magazines, kaarten, boeken … we zijn u compleet van dienst. Met advies over papierkwaliteit, kleuren en druktechniek. En met kwaliteitsvol drukwerk (offset of digitaal via Goud PrintCenter) dat aansluit bij uw doelstellingen.

 • Afwerken

  Rillen, drukken, hechten, snijden, nieten, perforeren, boorgaten maken … ook de afwerking van uw drukwerk verzorgen we in eigen huis. Wel zo handig en heel efficiënt. Zelfs het sealen van magazines doen we zelf. Alles in één soepel proces.

 • Warehousing

  Wij zorgen voor opslag van uw drukwerk. En voor levering op het juiste moment op de juiste locatie. Handig voor zowel kleine organisaties met ruimtegebrek als voor organisaties met meerdere vestigingen!

 • Verzenden

  U levert de adressen aan en we doen de rest. Ons machinepark is bijvoorbeeld volledig ingericht op het drukken en verzenden van magazines. Uw magazine valt beslist op de juiste datum.