Wil jij magazines naar een hoger plan tillen?

Als magazine maker bij Verloop kom je in een dynamische omgeving te werken. Aan de hand van behoeften van redactie en lezers, worden bladformules bedacht en uitgewerkt. In deze creatieve functie maak jij de vertaalslag van deze concepten naar een aansprekende vormgeving. Daarnaast weet jij periodiek verschijnende tijdschriften iedere keer weer volgens deadlines te realiseren. Naast offlineproducties kan je ook online-magazines creƫren.

Magazine vormgever

Verloop drukkerij is een familiebedrijf dat al bijna 100 jaar bestaat. We combineren het goede van de traditie met de kracht van innovatie. We investeren voortdurend in geavanceerde machines, slimme productiemethodes en nieuwe diensten. Dagelijks worden magazines bedacht, vormgegeven, gedrukt en verzend gereed gemaakt. Het heeft ons gemaakt tot wie we nu zijn: een vitaal, modern bedrijf in de communicatiesector. Een specialist in advies, vormgeving, drukwerk en verzending van magazines, promotiedrukwerk en boeken.

Wil jij magazines naar een hoger plan tillen?


In het dagelijks contact ben je een zelfstandige persoonlijkheid. Je luistert en neemt de tijd om je te verplaatsen in je klant. Je weet als geen ander hoe je het verhaal van de klant vertaalt naar een goed concept. Je voelt feilloos aan wat de klant nodig heeft. Je wil het unieke van het magazine door je ontwerp zichtbaar maken en mensen daarmee prikkelen of uitdagen.

Als teamspeler kan je goed samenwerken met je collega’s en weet je de klant creatief en communicatief mee te nemen in je ideeën. Dat je daarbij snel weet te schakelen is vanzelfsprekend in dit werk. Je hebt ruime ervaring als vormgever en de bekende creatieve software pakketten kennen geen geheimen voor je. Affiniteit met de Christelijke doelgroep is een pre.


Zie jij jezelf als onze magazine maker?


Mail Arjan Verloop dan je motivatiebrief en CV via javerloop@verloop.nl. Voor vragen kun je hem bereiken via 078-6912899. Bij de selectie worden wij bijgestaan door SVision Management Consultants. Een assessment maakt onderdeel uit van het selectieprocedure. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer