Jonge schoolverlaters, omscholers gezocht 

Ben jij KLAAR MET JE OPLEIDING, maar weet je niet wat je moet doen? Of wil je je graag laten omscholen richting een technische functie? Heb je er al eens over nagedacht om opgeleid te worden tot GRAFISCH OPERATOR? 

Leerling Operator (BBL)

Wij zijn op zoek naar schoolverlaters of omscholers die zich graag willen laten opleiden als operator. De opleiding wordt volledig verzorgd door een interne opleider, waarbij je tijdens de opleiding direct bij het bedrijf gaat werken. Er zijn ook mogelijkheden tot het volgen van een grafische opleiding (BBL, GOC). 

Je bent werkzaam op de afdeling nabewerking, waar je verschillende producten zoals magazines en boeken maakt. Het werk is gevarieerd en je hebt uitzicht op een vast dienstverband na je opleiding.

Wat vragen wij van je?


• Je bezit de juiste werknemersmentaliteit; 
• Je bent leergierig en praktijkgericht; 
• Je bent zelfstandig, communicatief en je bent een doorzetter. 


Wat wij jou bieden


Wij bieden een leuk team. Je kunt een écht vak leren! Maak jezelf onmisbaar door veel kennis op te doen van onze machines en processen. Verloop drukkerij is groot geworden door klein te blijven! De familiecultuur zorgt voor warme verhoudingen met je collega’s. Binnen dit traject ben je vijf dagen in de week bezig met het leren en werken. Houd er dus rekening mee dat dit wel een fulltimebaan is. Het salaris hangt af van je leeftijd en eventuele werkervaring en zal samen worden bepaald. Een eventuele opleiding zal volledig door ons worden gefinancierd. Nadat je dit traject goed hebt afgerond ben je in het bezit van een mbo-diploma.
 

Heb je interesse? Klik op onderstaande knop of bel naar Verloop drukkerij in Alblasserdam en vraag naar Gertjan Kleinbloesem, 078 691 28 899.
 

Solliciteer