Promotie

Heeft u een campagne in gedachten? Bijvoorbeeld om uw bedrijf, product of dienst te promoten? Of om uw evenement bekend te maken bij uw doelgroepen? We ondersteunen bij de ontwikkeling van uw promotiecampagne en de uitvoering in promotiemiddelen. Als drukker met oog voor communicatie.

Brainstorm over uw campagne

Er ligt een businessplan of een communicatieplan. En hoe nu verder? Hoe vertaalt u uw plan naar visuele communicatie-uitingen? Daarover gaan we graag met u in gesprek. In een brainstorm met onze communicatieadviseur zetten we uw plan om in een concrete aanpak. Creatieve oplossingen met effect.

Promotiemiddelen

We maken de promotiemiddelen die bijdragen aan uw doelstellingen. Folders, flyers, posters en mailingkaarten. Een productwaaier of een complete catalogus. Advertenties en online banners. Indien gewenst in combinatie met een huisstijl en logo. Een website? Ook die maken we voor u, in samenwerking met onze online-specialisten.

Ook inspiratie nodig voor uw promotiemiddelen?

Neem vrijblijvend contact op met één van onze verkoopmedewerkers. Zij vertellen alles over de mogelijkheden voor u op het gebied van promotie.

Neem contact met ons op