Familiedrukwerk

Geboorte, huwelijk, jubileum of overlijden? Familiedrukwerk voor iedereen.

Hoe werkt het?

U kunt bij ons meerdere modellenboeken ophalen om thuis op uw gemak een kaart uit te zoeken. Heeft u een keuze gemaakt, dan kunt u de kaarten bij ons bestellen. Indien u voor 10.00 uw bestelling voor uw geboortekaart afrondt heeft u dezelfde dag nog alles in huis (onder voorbehoud van speciale uitvoeringen of onvoorziene omstandigheden). 

Drukproeven

Na bestelling ontvangt u een digitale drukproef aan de hand waarvan u alle gegevens kunt controleren en de indeling kunt bekijken. Indien gewenst is een afdruk (op de kaart) ook mogelijk. U kunt  de bijpassende enveloppen van te voren ophalen zodat u de adressen alvast kunt schrijven.

 

Speciale wensen

Wilt u een eigen ontwerp van een trouw- geboorte- of gelegenheidskaart, dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Voor speciale wensen zoals witte tekst op gekleurd papier of toepassingen met transparante toner bent u bij ons aan het juiste adres. Onze creatieve mensen op de studio kunnen u voorzien van een passend ontwerp. 

Huwelijks- en gelegenheidskaarten

Hiervoor geldt dat de kaarten ongeveer een week na goedkeuring van de drukproef klaar zijn. U moet rekening houden met een gemiddelde doorlooptijd van 3 weken, voor het uitzoeken van de kaarten, bestellen, bekijken van de proeven, eventuele correctie tot en met de levering. Is er meer haast bij, dan is dit uiteraard bespreekbaar.

Wilt u meer weten?
Kom eens langs!

U kunt ook een email sturen naar familiedrukwerk@verloop.nl of het formulier op de website invullen.

Neem contact met ons op