Familiedrukwerk

Geboorte, huwelijk, jubileum of overlijden? Familiedrukwerk voor iedereen.

Maatregelen in verband met coronacrisis

In heel Nederland zijn extra maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook wij als Verloop drukkerij hebben maatregelen genomen om de risico's voor onze medewerkers te verlagen. 

Hiermee proberen we onze medewerkers te beschermen, maar ook de continuïteit van de organisatie te waarborgen. Daarnaast doen we er alles om onze productie zoveel mogelijk door te laten gaan, zodat wij aan uw wensen kunnen blijven voldoen. 

In verband met deze maatregelen willen wij u de volgende links aanbieden zodat u thuis al een keuze kunt maken voor het kaartje dat bij u past. Wilt u maatwerk? Mail dan uw wensen naar familiedrukwerk@verloop.nl.

                  

Hoe werkt het?

U kunt bij ons meerdere modellenboeken ophalen om thuis op uw gemak een kaart uit te zoeken. Heeft u een keuze gemaakt, dan kunt u de kaarten bij ons bestellen. Indien u voor 10.00 uw bestelling voor uw geboortekaart afrondt heeft u dezelfde dag nog alles in huis (onder voorbehoud van speciale uitvoeringen of onvoorziene omstandigheden). 

Drukproeven

Na bestelling ontvangt u een digitale drukproef aan de hand waarvan u alle gegevens kunt controleren en de indeling kunt bekijken. Indien gewenst is een afdruk (op de kaart) ook mogelijk. U kunt  de bijpassende enveloppen van te voren ophalen zodat u de adressen alvast kunt schrijven.

 

Speciale wensen

Wilt u een eigen ontwerp van een trouw- geboorte- of gelegenheidskaart, dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Voor speciale wensen zoals witte tekst op gekleurd papier of toepassingen met transparante toner bent u bij ons aan het juiste adres. Onze creatieve mensen op de studio kunnen u voorzien van een passend ontwerp. 

Huwelijks- en gelegenheidskaarten

Hiervoor geldt dat de kaarten ongeveer een week na goedkeuring van de drukproef klaar zijn. U moet rekening houden met een gemiddelde doorlooptijd van 3 weken, voor het uitzoeken van de kaarten, bestellen, bekijken van de proeven, eventuele correctie tot en met de levering. Is er meer haast bij, dan is dit uiteraard bespreekbaar.

Wilt u meer weten?
Kom eens langs!

U kunt ook een email sturen naar familiedrukwerk@verloop.nl of het formulier op de website invullen.

Neem contact met ons op