Ben jij een echte aanpakker met een winnaarsmentaliteit?

Heb jij ervaring als offsetdrukker en sta je te springen om aan de slag te gaan? Vind je het leuk om zo nodig nabewerkingsactiviteiten uit te voeren? Dan zoeken wij jou! 

Wij zijn op zoek naar een offsetdrukker met affiniteit voor nabewerking 

Als teamspeler kun je goed samenwerken met je collega’s en je bent altijd op zoek naar de beste kwaliteit. Je bent flexibel en je vindt het niet erg om wat extra’s te doen wanneer dit nodig is. Je houdt van je vak en haalt het maximale uit de drukpers. Je kunt snel en oplossingsgericht werken en je bent geïnteresseerd in ontwikkelingen op jouw vakgebied.

Verloop drukkerij is een familiebedrijf dat al bijna 100 jaar bestaat. We combineren het goede van de traditie met de kracht van innovatie. We investeren voortdurend in geavanceerde machines, slimme productiemethodes en nieuwe diensten. Dagelijks worden magazines bedacht, vormgegeven, gedrukt en verzendklaar gemaakt. Het heeft ons gemaakt tot wie we nu zijn: een vitaal, modern bedrijf in de communicatiesector. Een specialist in advies, vormgeving, drukwerk en verzending van magazines, promotiedrukwerk en boeken. Wat vragen wij van je?


- Je hebt ervaring als offsetdrukker (4-kleuren); 
- Affiniteit en ervaring met nabewerkingsmachines; 
- Je bezit de juiste werknemersmentaliteit; 
- Je bent leergierig en praktijkgericht; 
- Je bent zelfstandig, communicatief en je bent een doorzetter. 


Wat wij jou bieden


Wij bieden een leuk team. Verloop drukkerij is groot geworden door klein te blijven! De familiecultuur zorgt voor warme verhoudingen met je collega’s. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling en geven ruimte voor opleidingen en kennisverbreding. Met onze 4-kleuren persen van Heidelberg (74-4) kun je jezelf uitdagen om het beste eruit te halen. Wij zijn ISO-gecertificeerd en staan voor een hoogwaardige kwaliteit. 

Heb je interesse? Klik op onderstaande knop of bel naar Verloop drukkerij in Alblasserdam en vraag naar Arjan Verloop, 078-6912899.

Solliciteer