“Overzichtelijke brochure in goede kwaliteit”

Promotie / AEP International

Case “Overzichtelijke brochure in goede kwaliteit”

Strakke en overzichtelijke brochure in goede kwaliteit

We wilden een strakke brochure met niet te veel poespas. Een brochure waarin onze potentiële opdrachtgevers alles overzichtelijk en duidelijk konden terugvinden. Hiervoor schakelden we Verloop drukkerij in. We zijn enorm te spreken over het eindresultaat.”

Aldus Bob van der Geer, product specialist en sales engineer bij AEP Marine Parts. Deze wereldwijde groep van bedrijven is specialist in de wereldwijde distributie van onderdelen voor antennes voor de binnenvaart en de pleziervaart. “Om onze producten zo goed mogelijk te presenteren, kwamen we op het idee een nieuwe, gebruiksvriendelijke brochure te laten ontwerpen en drukken. Verloop drukkerij dacht daarin goed met ons mee en ontwikkelde een eerste ontwerp.”

Snel schakelen, fouten voorkomen

“Een nieuwe brochure realiseren kan een langdurig proces zijn, zeker als je zelf nog zoekende bent. Want wat zou het best aanslaan? Er zijn dus nog een aantal aanpassingen geweest in het ontwerp, over een periode van 3 maanden. Handig was, dat ik te allen tijde kon binnenlopen om mijn ideeën door te spreken. Zo konden we snel schakelen en op voorhand fouten voorkomen. Dit werkte voor beide partijen het meest efficiënt. En altijd werden we op een goede en vriendelijke manier geholpen.” 

Positieve reacties

“Al met al heeft Verloop drukkerij onze ideeën grafisch goed kunnen vormgeven. We hebben de strakke en overzichtelijke brochure die we voor ogen hadden, in een goede drukkwaliteit. Inmiddels hebben we positieve reacties gehad van onze klanten. Ik kan Verloop drukkerij dus beslist aanraden.

Bob van der Geer, product specialist en sales engineer bij AEP Marine Parts

Een campagne nodig voor uw bedrijf, product, dienst of evenement? We ondersteunen met advies en uitvoering. Ontdek onze meerwaarde.

Promotie