Assistent logistiek (BBL)

Wil jij een logistieke opleiding volgen en ben je op zoek naar een leerbedrijf? Wij bieden een stageplek met uitzicht op een vaste aanstelling. 

Assistent logistiek (BBL)

Als assistent logistiek ga je de magazijnman ondersteunen in alle werkzaamheden die normaliter worden uitgevoerd in een magazijn, zoals het verzamelen van diverse artikelen, inpakken, voorraden aanvullen, inkomende goederen aannemen, inventariseren, etc. (BBL, Stagemarkt). 

Wat vragen wij van je?


• Je bezit de juiste werknemersmentaliteit; 
• Je bent leergierig en praktijkgericht; 
• Je bent zelfstandig, communicatief en je bent een doorzetter. 


Wat wij jou bieden


De student gaat de magazijnman ondersteunen in alle werkzaamheden die normaliter worden uitgevoerd in een magazijn, dit betekend het verzamelen van diverse artikelen, inpakken, voorraden aanvullen, schoon houden van de werkplek, inkomende goederen aannemen, inventariseren, etc. De logistieke diensten kunnen aangevuld worden met het bezorgen van pakketten (drukwerk) bij de relaties. Wij bieden een stageplek met uitzicht op een vaste aanstelling.

Heb je interesse? Klik op onderstaande knop of bel naar Verloop drukkerij in Alblasserdam en vraag naar Gertjan Kleinbloesem, 078 691 28 899.
 

Solliciteer